|
@wolfy O widzę że domorosły prawnik się ujawnił.
Do Twoich wynurzeń o moim wieku się nie odnoszę bo szkoda mi czasu.
Sam napisałeś, w zawoalowany sposób, ale jednak, że klauzula poufności nie jest cechą immanentną umów. Widziałeś tę umowę? Czy zakładasz, że ona tam jest? Ja tego nie wiem bo nikt mi tego nie powiedział, oczekiwał bym informacji ze strony TS.
W swoim oświadczeniu TS piszę o opiniach prawnych dotyczących umowy (wspominała też o nich Sarapata na konferencji, gdzie anonsowano Bragiela). Ich też nie można ujawnić?
Co do RODO i ustawy o ochronie danych osobowych, argument nietrafiony, bo ja nigdzie nie pisałem o bezmyślnym wpuszczeniu jej w Intenet, chodziło mi bardziej o upublicznienie (powtarzam!), jeśli taka możliwość istnieje, zapisów regulujących wypowiedzenie tej umowy ze strony TS np. na konferencji prasowej z zasłonięciem wszystkich danych wrażliwych, które nie powinny być publicznie prezentowane.
Co do listu gończego, to niestety dyskutujesz sam ze sobą, ja tego argumentu nie podnosiłem. Na tę chwilę ani Ty ani ja ani opinie publiczna nie wie z jakim podmiotem ta umowa jest podpisana. Prawdopodobnie jest to jednoosobowa działalność gospodarcza, ale to tylko domniemanie po krótkim researchu w Internecie.
Nie pozdrawiam.
|