barto napisał(a):

Odpowiem Ci bo parę spraw w swoim poście nagiąłeś.
Co do siłowni, TS zasłania się karami wynikającymi z wypowiedzenia umowy. Ja nie wiem, być może te kary są tam zapisane, być może reguluje to kodeks cywilny (ponoć jest to umowa cywilno-prawna), natomiast na Boga, dlaczego, w imię transparentności te zapisy nie zostaną przedstawione opinii publicznej! Jeśli jest tak jak pisze TS w oświadczeniu to wystarczyłoby pokazać zapisy umowy i byłoby po sprawie. Nie twierdzę, że TS mija się z prawdą czy konfabuluje, po prostu nikt tej umowy nie widział (w tym Jadczak!).
Co do sprawy z koszulkami to ewidentnie Ci poniosło. Twoją teorię o tym, że być może chodziło o Jerzego Dudka pominę milczeniem, bo chyba sam jesteś świadomy bezmyślności tego argumentu. Piszesz o tym, że Zarząd mógł nie wiedzieć o szczegółach sprawy i został wprowadzony w błąd. Pomyśl, w Zarządzie w tamtym czasie zasiadał Dukat, na tamten czas Prezes SKWK - inicjatora akcji!! Naprawdę chcesz tutaj udowadniać tezę, że przynajmniej jedna osoba w dwuosobowym Zarządzie (nie chcę domniemywać jaka była rola p. Sarapaty) nie była świadoma co tak naprawdę zaszło!? Ja przy tych rozmowach nie byłem, ale domniemanie nieświadomości Zarządu w tej kwestii w świetle Dukata będącego wiceprezesem to jest aberracja!
Ostatni punkt - doprecyzuj proszę Czy chodzi Ci o trybunę VIP czy lożę, bo na moje to są dwie różne rzeczy.
Co do reprezentowania Miśka przez Sarapatę zgoda w 1906 proc
Pozdrawiam
|
Jak w imie transparentnosci zapisy umowy moga byc opublikowane publicznie? CZY WAS DO RESZTY POPIERDO...LIŁO?!?! Czy wy używacie mózgu? Czy może macie 14 lat i kolorowe okulary przed oczami?
skończie już ten temat bo sami robicie wiecej szumu wokol tego niż ten watpliwej jakosci dziennikarz z tvnu który wedlug moich zrodel przykrywał afere z molestowaniem w redakcji.