Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

na litość boską , jak się tak troszczysz o Wisłe to pisz normalnie
bo skala Twoich manipulacji sugeruje że masz interes w podkręcaniu rzeczywistości
z drugiej mańki możnaby napisać , "utarczka dwóch nastolatków z jednym z liderów gangu Cracovii"
ja wiem że większość tych rzeczy to fakty które były tajemnica poliszynela, ale mimo wszystko szanujmy się
zaraz się okaże że Miłosz Biegun to był niewinny nastolatek przypadkowa ofiara , nie pisząc już o Człowieku któremu nagła śmierć przeszkodziła w odbiorze pokojowej nagrody nobla
aha podobno oba zabójstwa były wykonane na bezpośrednie zlecenie Miętty
zresztą , nie ma co żartować z takich spraw
|
Wszyscy krytycy wspierania patologii mają. Nie wiesz, że dzielimy się kasą za grunty przeznaczone do celów sportowych? Postawimy tam boisko i będziemy pobierać opłaty za grę.
Dobrze, że prezes 13-krotnego mistrza Polski, klubu ze 112-letnią historią, któremu powinno MEGA zależeć na dobrej reputacji nadkłada ją dla dwójki bandytów, którym chce dać pracę przy danych osobowych. To normalne, że wstawiła się za swoimi, a ch..jowi z Cracovii się przecież należało. Pozdro dla "kumatych"!
PS Zapomniałem dodać, że "sprawiedliwość" wobec "Ży_ów sku__synów" należy wymierzać pałami, maczetami albo przynajmniej pięściami. Tak robią normalni ludzie. Z Tutsi lub Hutu.