Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2018, 21:38
Przecież temat jest z dupy.
Rozmawiałem wczoraj i dzisiaj z kilkoma dziennikarzami stołecznymi, i oni nie wiedzą o co chodzi Znaczy domyślają się tylko.
Plątanina faktów, domysłów i skrótów myślowych plus materiały starożytne już dawno wyjaśnione.
Nie ma tutaj nic, ale to absolutnie nic, co mogłoby ludzi infiltrujących środowisko kibicowskie zdziwić lub sprowokować do kolejnych, bardziej zdecydowanych działań.
Myślicie że służby wiedzą mniej niż taki dziennikarzyna? Oni mają kreta tam gdzie chcą, a ten musiał wchodzić na obiekty i prosić o rozmowę
- Wybory.
- Grunty, na które już od dawna pewne środowiska chcą położyć łapę.
- Czekanie na pozew od władz Wisły.
Pierwszy punkt jest oczywisty i tego tłumaczyć nie trzeba.
Drugi w sumie też, każdy wie ile z takich nieruchomości można wyciągnąć hajsu. Tylko pierw trzeba klub udupić, lub zmusić, by sam się wykrwawił.
Trzeci punkt to czekanie Pana J na sprawę sądową, dzięki której położy łapę na tym co już może widział i będzie mógł wywlec na zewnątrz więcej niż te mityczne 10% o których szczeka.
Totalna żenada dziennikarska.
Mam nadzieję, że te proces, którym go w mediach straszą nie dojdzie do skutku, tak samo jak mam nadzieję, że Wisła już żadnych "sprostowań" nie będzie wysyłać.
Ta sprawa umrze śmiercią naturalną, o ile Wisła nie zacznie się procesować i wysyłać pisemka.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując