|
@szym_ek ale to nie jest tylko problem Wisły, tylko problem polega na tym że Wisły się uczepili dosyć mocno... jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o to samo co zawsze (przynajmniej moim zdaniem). Wisła ma bardzo atrakcyjne tereny w centrum miasta. faktem jest, że masz rację pisząc, że nie powinno być papierów firmowych w sprawie tych osób, czy pozdrowienia dla Dudka są przegięciem ale polskie kluby mają takie a nie inne związki i można mnożyć przykłady. Sz.J. zrobił materiał przede wszystkim oparty na manipulowaniu i podkolorozywaniu pewnych rzeczy, chociaż faktów oczywiście też jest trochę ale większość to subiektywne wizje rzeczywistości redaktorka. co do podpalenie auta, to kiedyś coś słyszałem ale bynajmniej nie chodziło o jakiś sprzeciw na zebraniu, w każdym razie już zapomniałem o tej sprawie. jesteśmy w ciężkiej sytuacji i ogólnie nie wiadomo jak dalej postąpić... czy zakładać sprawy, czy się od tego odciąć czy wybrać inne wyjście. prawda jest taka, że bałem się informacji typu pranie kasy, oszustwa podatkowe albo inne machlojki a tematy poruszone przez Sz.J. były grzane przez gazety i inne media wielokrotnie.zapowiadana bomba atomowa, to nie bomba tylko pierd. temat chwytliwy, to i dyskusja będzie spora ale moim zdaniem, to nie zagrozi nam poważniejszym tąpnięciem, kwestia tylko co dalej z tym zrobić. może dzisiaj obejrzę ten materiał na spokojnie, to o tyle będę mądrzejszy, bo po tym co widziałem w zapowiedziach to stwierdziłem, ze nie warto na to tracić czasu...
|