Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2018, 13:51
Dukat się raczej nie wybroni.Ten materiał to mix faktów, pół prawd,domysłów, kompletnie niechronologiczny(specjalnie) i co najgorsze, z tezą że na Wiśle rządzi grupa przestępcza.Szkoda że podano że na obecny stan wszyscy albo prawie wszyscy siedzą z grubymi wyrokami. Szarksi nie przejeli TS-u a na stadionie jest bardzo bezpiecznie.Do tego wróg nr. jeden się ukrywa i myślę że to kwestia czasu aż go złapią, bądź sam się zgłosi.

Widać robili ten reportaż na dwie tury - pierwsza tura , po zatrzymaniu głównie na Olszy, druga, po ostatnich zatrzymaniach i wyrokach.

Pomijam że dożyliśmy czasów gdzie jedna średnio obeznana osoba jest w stanie bez praktycznie żadnych dowodów udupić swoich kolegów, tylko po to by samemu nie iść do pierdla.
Nie piszę że ten materiał jest kłamliwy bo jest tam sporo rzeczy z którymi ciężko polemizować.Piszę że jest to materiał zmanipulowany i podkręcony tak żeby osoba nie mająca żadnej styczności z Wisłą odniosła jak najgorsze wrażenie co do naszego klubu.

Jak mają dowody że tu i teraz we władzach są osoby podejrzane o coś, powinni to wyemitować a nie zrobić zlepek różnych spraw często z prehistorii bądź dalekiej historii.
Już pomijam że nie ma żadnych wzmianek co ci 'bandyci' , oprócz rac i kilku mini bójek na stadionie, tak na prawdę z tym klubem zrobili. Chodzi mi tu głównie o kwestie finansowe.

Podsumowanie powinno być takie - Dukat zrezygnował, reszta opisywana w materiale siedzi bądź się ukrywa.A wrażenie pozostawia tie że na Wiśle rządzi jakiś gang i jak rozumiem w ten układ wszedł Głowa, Jop,Sobol, Stolar i inni nasi byli piłkarze.

Jak dla mnie sąd, tylko wziąć na prawdę dobrego adwokata który to wszystko wypunktuje.

A WSH? - moim zdaniem pomylili trochę czasy i samozaorali się jak i PF a wcześniej JG.

Zmieniając temat - najważniejsza sprawa 'na dziś'.Płacić regularnie grajkom i całemu sztabowi i kontrolować dług. Inaczej, już w zimie będziemy musieli sprzedawać a jest szansa by w tym sezonie odegrać w końcu poważną role.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując