For_FuN_ napisał(a):

|
Takim ludziom nie wypada odpowiadać(bo albo jesteś bandytą, albo 0 moralnym, albo tym i tym). W którym zdaniu ja wyrażam jakąś radość? Zacytuj, potem ładnie przeproś(oczywiście obaj wiemy, że tego nie zrobisz... więc nie mamy o czym rozmawiać). Mówienie o bandytach(którzy mienią się kibicami) wyjdzie tylko na dobre. Żaden normalny kibic(nie mówię już o człowieku) nie będzie akceptował ludzi handlującymi narkotykami(chyba, że sam wpychasz np. swoim dzieciom takie substancje), mordujących i bijących innych ludzi. Jeżeli takie postawy są dla Ciebie wzorem i są częścią środowiska Wiślackiego to polecam wizytę u psychiatry. Dla mnie EOT, bo nie znam takich ludzi, jak ty w życiu realnym(a przynajmniej się nie afiszują z takimi poglądami).
|
Nie mam Cię za co przepraszać, bo jesteś lemingiem który przebiera nóżkami z radości na "sensacyjny materiał" który gówno pokaże, gówno zmieni a tylko zaszkodzi klubowi wśród sierot oglądających TVN. Najpierw piszesz że się nie cieszysz, potem argumentujesz że taki paszkwil wyjdzie klubowi bujającemu się nad przepaścią na dobre. Raczej Ty przeproś że obrażasz inteligencje i marnujesz czas ludzi na tym forum jakimiś komunałami bez ładu i składu, moralizatorstwem za dychę. Tylko skończony debil stawia znak równości między niepopieraniem sensacjonistycznego gówna które uchodzi za dziennikarstwo w TVN a wspieraniem bandytów i morderców czy dawaniem dzieciom narkotyków (sic!). To teraz wiesz już co o Twojej twórczości tutaj myślę.
Od walki z patologiami jest policja, bo żaden klub nie ma i nie będzie miał do tego narzędzi.
Resztę dopowiedział Ci Dariook.
W sumie to i tak dobrze że to w TVN 24, normalni ludzie od dawna tego nie oglądają.