Wyświetl pojedynczy post
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2018, 11:17
Pośrednio w temacie frekwencji - bo jakość usług też na to się przekłada.

1. Jak jest z czystością krzesełek na stadionie ? Zawsze był z tym problem. Na sektorze D (mecz z Górnikiem) przynajmniej tam gdzie usiadłem krzesełka były idealnie czyste. Ktoś wreszcie zabrał się za ich czyszczenie ?

Osoba pierwszy raz odwiedzająca stadion zwraca na to uwagę. Jak dostaje miejsce zasyfione (bo trafi na miejsce które nie zostało wyczyszczone rękami innego kibica) to od razu jest zrażona do kolejnego przyjścia na stadion.

2. Kolejki. I nie mówię tu o kolejkach do kas. O ile w miarę sprawnie odbywa się wejście na sektory D, E, F, A, H to z C bywa różnie. Na meczu z Górnikiem otwarte było 2 bramki. Kolejki na 30-45 min czekania (w zależności kiedy się przyszło). Kiedyś na mecz chyba z Lechem czy Cracovią wybrałem się na C. Byłem 45 min przed meczem. Gdyby nie otworzyli 10 min przed rozpoczęciem spotkania kolejnej bramki na stadion dostałbym się w 15-20 min spotkania. A tak bodajże w 3 min meczu.

I tu podobna sytuacja. Ktoś pojawia się pierwszy raz na meczu, wybiera się na sektor C i czeka w kolejce 45 min i wchodzi w 15-20 min spotkania. Pójdzie kolejny raz na mecz ? W najlepszym razie zmieni sektor. I to też odpowiedź dlaczego sektor C świeci pustkami.
Odpowiedz cytując