Wyświetl pojedynczy post
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2018, 13:31
BB14 napisał(a):Wyświetl post

Drugie kryterium, to wiek - celujemy w szeroką grupę ludzi o pewnych, ustabilizowaych możliwościach finansowych, a tacy generalnie nie są już nastolatkami tylko raczej powyżej 30-35 lat minimum. Dla FB taką barierą wieku są wg mnie okolice 40tki, a często to właśnie ludzie powyżej tej granicy mają największe możliwosci finansowe.

Tyle z mojej strony. Pzdr.
To jest jeden z ważniejszych argumentów. Wiadomo, idzie o obniżenie kosztów, ale nie ma co oszczędzać od początku na najważniejszych rzeczach , a komunikacja między członkami jest bardzo ważna. Skoro powstaje specjalna strona to zrobienie na niej forum raczej nie będzie bardzo kosztowne. Przecież wiadomo, że na początku duża część wpłat powinna być przeznaczona na ,,rozruch'' tego projektu, rozreklamowanie go itd. tym bardziej, iż początkowo zebrane środki raczej nie pozwolą na wydatną pomoc klubowi. Ja osobiście zdecydowanie wolałbym na początku nawet nieukryte forum na tym portalu niż FB. Ale widzę, że osoby związane ze sprawami organizacyjnymi są bardziej przychylne FB mimo zdecydowanej przewadze przeciwników tej opcji na tym forum. Trzeba im zaufać bo są lepiej zorientowani w temacie i skoro popierają FB to niech będzie na początek to FB
Odpowiedz cytując