Wyświetl pojedynczy post
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2018, 09:07
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No Stolar robi super robotę.

Ja tylko czekam aż się uaktywni pewna część forum, która tak kocha zagranicznych treneirów, którzy to niosą ze sobą olbrzymią jakość, nie to co ta nasza beznadziejna PMS. W szczególności mi chodzi o takiego jednego, którego nick zaczyna się na D - ostatnio coś na forum mniej aktywny ;<

Żeby pasowało do koncepcji nasz Trener powinien zmienić nazwisko na Stolairo
Nie wiem, czy to Ty akurat powinieneś takie rzeczy pisać o tych zwolennikach zagranicznych trenerów. Na tupecie to Ci nie zbywa:

"Nie rozumiem płaczu. Zatrudniamy faceta z lepszym CV od Kiko, który trochę piłki klubowej na najwyższym poziomie zaznał, w pucharach grał. Preferuje ofensywną, ładną dla oka grę.

Naprawdę tak kochaliście się w futbolu Ramireza? W tych dzidach na aferę i końcowym rezultacie strzeleckim typu 6:20 w strzałach na bramkę dla Wisły Płock w Krakowie? Czy tym jak wdeptuje nas w ziemię Korona z mniejszym budżetem niż my?

Widocznie zarząd nie chce Wisły środka tabeli, której czasem coś przez przypadek wyjdzie i może jakimś cudem załapie się do pucharów - tylko mocną Wisłę będącą znaczącą siłą w tej lidze. Czy to źle? Czy super Kiko naprawdę był tak wspaniałym trenerem, że warto rozdzierać tu szaty?

Ja nie byłem zwolennikiem zwalniania któregokolwiek trenera - tak Kiko żegnam bez żalu. Nie chodzi tu o wyniki, tylko o to co gramy, a co chcemy grać. Bardzo mnie cieszy, że zarząd nie podziela minimalizmu części forum."

Najlepszy jest ten fragment, gdy piszesz o braku minimalizmu zarządu

Ja też byłem za wywaleniem Kikusia. Nie ten dział, by punktować dlaczego. Do Carillo szybko się zraziłem za jego kumoterstwo z Mitroviciem. Zresztą, Kiko robił to samo, tylko z innych powodów.

Uczciwa kadra trenerska to podstawa dobrze funkcjonującej szatni. Mam nadzieję, że Stolarczyk nie zrobi takiego błędu. Małeckiego posadził wreszcie na ławce. Pewnie niedługo spotka to też na dłużej Boguskiego.

PS. Pewnie za parę lat dojdzie do tego, że wpadnie tu nesta i zaatakuje zwolenników obcego kapitału w klubie.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez rozarian : 28.08.2018 o godz. 09:15.
Odpowiedz cytując