Fugiel napisał(a):

Juz w innym temacie pisalem o Lisie - nie mam nic przeciwko ogrywania go - trzymam kciuki aby to sie oplacilo i sportowo i finansowo - jednak na chwile obecna dla mnie jest duzo gorszy niz Buchalik i chyba nikt nie powie, ze jest inaczej. Niemniej jednak jesli chcemy go ogrywac - trzymam oczywiscie za niego kciuki.
Co do meczu - bardzo fajnie, ze robi nam sie fajna druzyna, kilku utalentowanych mlodych gosci mamy, widac, super!
|
@Fugiel
Bardzo często bramkarza zmienia się po wpadce. Buchalik sam się zmienił zawalając nam mecz w Białymstoku wraz z czerwoną kartką. Lis nie zawalił nam jeszcze meczu. Więc nawet jak by się nie nazywał Lis i przyszedł jako młody to nie byłoby powodu by go zmieniać.
Z meczu na mecz gra coraz lepiej więc twierdzenie, że jest "dużo gorszy" jest niczym nie podparte. Z Górnikiem wyciągną wszystko co miał wyciągnąć. Owszem, obrona grała koncertowo.
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

|
a ja myśle że racje mieli na weszło.fm , że Lisa to jeszcze "wymyślono" i klepniety za poprzedniego układu (Junco) , i teraz po prostu obecny zarząd coś z tym fantem musi zrobic
|
Doszlifować i sprzedać. Tak jak z każdym młodym, którego mamy w zespole.