Wyświetl pojedynczy post
JarooP
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2018, 09:54
Tak czytam i nie dowierzam dopiero sezon się zaczął przez brak skuteczności straciliśmy w co najmniej dwóch meczach a tu co niektórzy tak odbiegają w przyszłość ze wszystko pójdzie źle. Czy wy naprawdę tak źle życzyliśmy klubowi, któremu tak wiernie jak to mówicie kibicujecie i macie w sercu.
Zróbcie porządny rachunek sumienia i zastanówcie się co was do tego skłania?! Bo próbuje sobie to w jakiś sposób wyjaśnić i nie ch...a nie potrafię a może wy mi odpowiecie?

Szkoda straconych punktów, szkoda zmarnowanych sytuacji ale na to już nie poradzimy. Gramy dalej, walczymy do upadłego a nie zastanawiamy się ze się wykartkować czy złapią kontuzje. A może to nie nastąpi? Wciąż będziecie utrzymywać swoją teorie ze i tak będzie. To się nazywa wasza wiara i miłość do klubu? Żeby jej tylko kłody podkładać?

Ludzie zagraliśmy dobry mecz wczoraj tylko po prostu zawiódł czynnik ludzki jakim jest słaba skuteczność. Popracować nad tym i wcale nie powinno być aż tak najgorzej jak tu co niektórzy sieją czarnowidztwo. Ogarnijcie się i czekamy na kolejny mecz a nie na mecz który będzie za 3 miesiące. Liczy się tu i teraz !

Da wam to satysfakcję ze wasze będzie na wierzchu i macie racje? Bo mi nie koniecznie wiem ze nie jest dobrze ale nie dopuszczam myśli ze będzie tylko gorzej. Walnijcie głowa w ścianę i zastanówcie się czy aby napewno kibicujemy tej samej drużynie.
Ostatnio edytowane przez JarooP : 11.08.2018 o godz. 09:59.
Odpowiedz cytując