Wyświetl pojedynczy post
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2018, 10:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Taka ciekawostka z Anglii. Tam poza topowymi spotkaniami na żywo w tv nie zobaczysz żadnej drużyny. To jeden z powodów dla których na każdym stadionie Premier League mamy komplet. Jedynym sposobem na zobaczenie ukochanej drużyny jest stadion..
U nas tymczasem każdy mecz puszczamy na żywo. W ilu ligach jest tak samo? Poważnych ligach?

Nie mówię, że tędy droga w Polsce, ale uważam że gdyby np prawa do spotkań kupila TVP i mecze byłyby w tvp sport to nie zwiększyło by to frekwencji na stadionach, a może kilku Januszy nawet zostało w domu.
Oczywiście dlugofalowo może dałoby to lepszy efekt, natomiast przy marnym poziomie sportowym nic nie da dużych efektów. Świetnie opakowane robaczywe jabłko jest dalej robaczywym jabłkiem.
Podkreślam, że chodziło mi o szerszą odmianę wizerunku całej piłki ligowej w społeczeństwie. Szersze pokazywanie ekstraklasy to tylko jeden z elementów, który powinie mieć miejsce. Nie chodzi mi tu tylko i wyłącznie o transmisje live, trzeba zacząć robić lepszy PR dla tego produktu.
Proszę mi uwierzyć, że naprawdę bardzo wielu ludzi nadal myśli, że na stadionach jest niebezpiecznie. Czas to zacząć powoli zmieniać.
Odpowiedz cytując