Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2018, 05:29
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Idzcie na nastepne spotkanie z Pania Prezes. Powiedzcie jej zeby pstryknela palcem i zebysmy sie stali super dzialajaca korporacja, wszak na to pieniedzy zadnych nie potrzeba. Ledwo co zalatwilismy gre przy R22 a wam sie korporacji zachciewa. Ludzie, lodu na glowy.

Nikt nie mówi, że ma się to stać z dnia na dzień - fajnie by było gdybyśmy chociaż zmierzali w tym kierunku, a niestety nasz marketing leży i kwiczy od dawien dawna - i nie, to wcale nie jest tylko wina Sarapaty.

Jeżeli wiem, że nie mam drużyny, która swoją grą przyciągnie na stadion ludzi kompletnie z Wisłą niezwiązanych, to robię wszystko, żeby tą "kupe" zapakować w ładny, błyszczący papierek (vide C+), a nie żyje populistycznym urojeniem, że mi się krzesełka miłością do klubu zapełnią. I nie - argument, że były pilniejsze wydatki niż na marketing, nie ma najmniejszego sensu -- bo to naczynia powiązane. Jest marketing, są kibice/dzień meczowym/merchendising etc, jest kasa. Liczenie na zbiórki, umożenia, Błaszczykowskiego i innych Bargielów to dyletanctwo, a nie zarządzanie.
Odpowiedz cytując