Wyświetl pojedynczy post
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2018, 13:06
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie musze wiedziec jak wygladal zapis, wystarczy, ze wiem jakie ma zdanie na ten temat Pani Prezes, cytuje: " W interesie Wisly Krakow jest awans Legii do pucharow". Mysle, ze pani Sarapata wie lepiej ode mnie, od Przybyszewskiego, od kacpawa91 i od Stanowskiego... Tak, "kibicuje" Legii bo mam na nia wyjebane, ale nie mam wyjebane na Wisle, widac, podobnie jak Pani Prezes Wisly.
To już kwestia Twojego zaufania lub tez naiwności, co nie zmienia faktu ze jak chcesz się przyczepić ze wspominam medialne doniesienia o zarobkach Dukata to sam nie opieraj się na medialnych doniesieniach. Nikt tutaj nie widział dokumentów i bazujemy na doniesieniach i domysłach.

A wracając do meritum czyli czy to jest w interesie Wisły żeby jej konkurent (w końcu konkurujemy w tej samej klasie rozgrywkowej) zarobił 15M i z tego odpalił nam 150k ? Nadal uważam ze nie bo nie działamy w próżni i pompowanie jednego hegemona może na długie lata zamknąć możliwość dostępu do euro tortu. Dlatego krótkoterminowo masz racje lepiej mieć 150k ale długoterminowo lepiej żeby w L pierdyknęło bo wtedy takiego Carlosa możemy sprzedać za normalne pieniądze, prędzej będziemy mieli możliwość gry o coś więcej (jakkolwiek abstrakcyjnie to nie brzmi), itd itp. A to 150k myślę ze lepiej oszczędzić na Dukacie, Carillo, Mitrovicu, Pelcicu itd itp
Odpowiedz cytując