Dariook napisał(a):

|
Wstrzymaj sie, gdyz nie masz o kontrakcie Carillo zielonego pojecia wiec twoje teorie - reacja to sf.
|
W przeciwieństwie do Ciebie - mam niejakie pojęcie o regułach dotyczących kontraktów trenerskich w ogóle, więc jakieś podstawy do tworzenia teorii na podstawie tego, co przekazuje pani prezes mam.
Nie, nie mam monopolu na rację, doskonale o tym wiem, zwłaszcza jeśli głównym założeniem danej teorii jest to, że przekaz pani prezes jest prawdziwy.
Ale nie, nie zamierzam rezygnować z konfrontowaniem tego, co mówi pani prezes z uwarunkowaniami prawnymi, ekonomicznymi czy rachunkowymi tylko dlatego, że wnioski Ci się nie podobają. To forum dyskusyjne i jeśli mam coś do powiedzenia, to powiem. A jeśli ktoś będzie chciał z tym podyskutować, to proszę bardzo, chętnie podyskutuję.
Jak do tej pory akurat z Twojej strony nie padły w żadnej naszej dyskusji jakiekolwiek kontrargumenty merytoryczne, jedyne co stawiasz przeciwko temu, co piszę, to to, że przecież sprawozdanie finansowe to tylko świstek pełen błędów (wczoraj na sb), a zdaniom wypowiedzianym przez panią prezes nie można przypisywać wiarygodności (dzisiaj na forum). Super referencje dla prezesa zarządu i radcy prawnego, naprawdę super.
Zaiste, nie wiem czym sobie pani prezes zasłużyła na taką linię obrony z Twojej strony...