Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2018, 11:50
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Eh - rav czym innym jest kwota transferowa i zarobki piłkarza, a czymś zupełnie innym podanie całej struktury zadłużenia klubu z rozpisaniem komu i za co klub zalega.
To po prostu prezent tak jak prezentem dla legii była informacja dotycząca nieprzedłużenia umowy na stadion i zaistniałe z tego powodu reperkusje.
To co powiedziała Sarapata odnośnie Carlitosa - zastanawia mnie faktycznie, czy nie miał już ugadanego kontraktu z Legią, przed złożeniem oferty ze strony klubu - co jest niezgodne z przepisami UEFA. Świadczyć może o tym fakt, uparcia się na ofertę Legii ze strony Carlitosa.....
Oczywiście nikt tego nie udowodni, a Sarapata będąc bez środków i pod ścianą - nie miała innego wyjścia....

Legii się nie dziwię - wykorzystała sytuację i finał, ale Carlos zachował się jak zwykły fiutek - i nawet gole strzelone w derbach rok temu nie zmienią mojego zdania o nim....
Też o tym myślałem. Wszyscy wiedzą, że tak było ale nikt nie udowodni.
Nie wiem po co niektórzy chcą znać szczegóły zadłużenia. Spłacą te długi? Czy może jako alibi, żeby nie pomagać bo nie ma pełnej transparentności...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.08.2018 o godz. 11:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując