Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2018, 19:14
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Możesz mi wyjaśnić jak za pomocą kumpli sprzed 89 dostał kierowniczą posadę w J.P. Morgan? o_O

Co to znaczy zostać biznesmenem? Budzisz się rano i stwierdzasz "od dziś jestem biznesmenem"? Jeśli nie miałby umiejętności w szeroko rozumianym "biznesie" to raczej nie utrzymałby się tyle lat w tym sektorze na wysokich stanowiskach. Nie znam gościa, nie chcę go bronić czy gloryfikować, ale sam jego profil na LinkedIn coś niecoś o nim mówi.
Naprawde mam Ci tlumaczyc jak wygladala przemiana ustrojowa w Polsce? W JP Morgan cztery lata po studiach zatrudnia sie takich mlokosow? Moze znajomosc z Markiem Belka mu w tym pomogla(znasz to nazwisko) Prokom mowi Ci cos ta nazwa, Krauze mowi Ci cos to nazwisko? Informatyzacja ZUSU przez Prokom, mowi Ci to cos? Ropa i Uzbekistan (znow Krauze), mowi Ci to cos? Zapomnialem jeszcze o Petrolinvest (znowu Krauze).
Od razu zaznacze, nie znam jego umiejetnosci ekonomiczno-inwestycyjnych. Ja tylko podkreslam jak sie "wybil". Tak samo jak biznesmeny Kulczyki, Solorze, Waltery i ich znajomki. Dzieki znajomosciom z komuchami. Tylko tyle.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 31.07.2018 o godz. 19:17.
Odpowiedz cytując