Wyświetl pojedynczy post
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2018, 10:43
Nie wiem czemu ale jakoś ostatnio stałem się większym optymistą jeżeli chodzi o nasz klub.
Po pierwsze - duże wsparcie kibiców. Fajny projekt. Widać że są osoby którym zależy niezależnie od miejsca gdzie się znajdują na świecie.

Po drugie. Ktoś kiedyś z naszych napisał, ze czasami trzeba zrobić krok w tył żeby potem zrobić 10 w przód (czy jakoś tak)
Ja widzę to tak:
Przez te całe Mersińskie i Stecherty nauczono się że nowego inwestora trzeba prześwietlić do 3 pokolenia...
Przez akcje ze stadionem TS uświadomił sobie, że prowadzenie klubu to nie jest sielanka
Przez eksperyment "Hiszpański" w końcu uświadomiono sobie, że lepiej wrócić do korzeni i otoczyć się swoimi ludźmi/
Przez wielkie medialne oczerniane naszego klubu i mówienie o jego kłopotach jestem pewny, że potencjalny inwestor to nie będzie wydmuszka szukająca rozgłosu ale odpowiedzialna osoba która zdaje sobie sprawę jak trudne zadanie ją czeka.

Naprawdę mam jakąś taką spora nadzieje że wyjdziemy z tego silniejsi. Atmosfera w drużynie, w sztabie (przynajmniej w części Polskiej) jest też bardzo dobra.
Odpowiedz cytując