Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2018, 23:17
A ja uważam że takie przypierdalanie się do wszystkiego, byleby tylko się przy.......ić jest po prostu słabe.

Ja wiem, rozumiem wiele rzeczy które były tutaj poruszane. Powiem więcej, sam przyznaję że jestem osobą impulsywną, która również lubi dać upust swojej frustracji - w wielu przypadkach niesłusznie, jak chociażby gdy przy.......iłem się do transmisji rav'a myląc ją z oficjalnym przekazem klubowym (wybacz jeszcze raz ).

W ostatnim czasie wypadło z klubowej szafy tyle trupów że faktycznie dyskusja w tym temacie była dosyć gorąca. I jakkolwiek ona nie wyglądała to dało się to zrozumieć - można wylać swoją frustrację chociażby na tym forum, ale przynajmniej miejmy ku temu odpowiedni temat. Stawki zarządu, błędy które popełniali, niejasna polityka finansowa, rezygnacja Dukata, kłopoty ze stadionem czy chociażby sprawa z Carlitosem - to były na tyle gorące tematy do których można było się, że tak się wyrażę, przyjebać.
Ale ....a, ludzie - narzekanie że komunikat na OFICJALNEJ STRONIE KLUBU był napisany ZBYT URZĘDOWO? Dajcie spokój, przecież to nawet ....a nie wypada...

Odpowiedz cytując