Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2018, 14:11
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
przy kibicach Wisły frekwencja 20.000 jest niemożliwa - przecież nie ma wzmocnień, nie ma Lloncha, nie ma Carlitosa nie ma ..... jak nie będzie to nie przyjdę ...... cały czas taka sama śpiewka ze strony części kibiców, którzy bywają na meczu z Legią czy derbach......
Mnie dzisiaj nie będzie (nie dam rady fizycznie) ale bilet zakupiłem - w końcu tak naprawdę Wisłę na dzień dzisiejszy może uratować nie mityczny sponsor, ale ofiarność kibiców......
Trzeba znależć nowy bodziec. Jeśli klub zacznie mowic jezykiem kibiców do kibiców, postawi cel, z którego na bierząco się rozliczy pokaże odpowiednie dokumenty, przy tym wyrówna wszystkie bilety na stadionie do np. 30 zł a kibice nakręcą akcje to jestem przekonany, że uda się w 100%. ale muszą za tym iść odpowiednie kroki.
Na ten moment nie realne, klub musi zmienić swoje postępowanie

np. dzisiejsze oswiadczenie. Klub je pisze jezykiem oficjalno-urzędowym.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akcji_kibicow/
Do kibiców? serio?

DO kibiców sie pisze tak:
Cytat:
Drogi Wiślaku/Drogi kibicu
Wczoraj odbyło się spotkanie w którym wzięli udział przedstawiciele... bla bla bla.[..] Spotkanie było owocne... ustaliliśmy, że.... kontynuując: Jeszcze raz wam dziękujemy za wsparcie w tym trudnym dla Wisły okresie. Jednocześnie razem z przedstawicielami SKWK i Reymontta22 zapewniamy, że wszystkie środki które zebraliście, zostaną w 100% przekazane na subkonto, zapewniające nam gre na stadionie przy R22 na mecze z Wisłą Płock i następnym.
Kończąc oczywiście prośbą o dalsze wspieranie klubu obecnością na stadionie.
a oni piszą jak w pismie do urzędu, lub sądu.

Ja rozumiem, że pani prezes jest prawnikiem, ale nie mogą zatrudnic kogos kto im bedzie teksty pisał?

Kibic który chce pomóc chce sie czuc jak partner, a jezyk oficjalny buduje barierę i nieufność za tym idącą. Poza tym stawia organizację z pozycji wyższej... to w relacjach z kibicami nie jest dobre, jeśli chcemy ich zaangażować ich w pomoc. Czysta psychologia.
Mnóstwo drobnych rzeczy do poprawy.
Ostatnio edytowane przez regan : 27.07.2018 o godz. 14:23.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując