Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2018, 18:32
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktos liczy ew uczestników to ja również deklaruje że w ramach socios 3 stowy rocznie mógłbym się dorzucić.
Zdecydowanie dobry pomysł

Socios na pewno nie zostaną sformalizowani w przeciągu tygodnia - dwóch, więc do końca akcji #ReymonTTa22 i SKWK wspierajcie je na całego.

Mogę natomiast napisać, że odbyły się pierwsze spotkania zmierzające ku założenia takiego stowarzyszenia. Co oczywiste idea socios nie jest wymysłem tylko wiślackiego Twittera czy osób na tym forum i z kilkoma osobami, które miały takie pomysły już rozmawialiśmy i wypracowujemy wspólną koncepcję.

Rozmawialiśmy też z władzami klubu, które bardzo pozytywnie podchodzą do tej inicjatywy i zadeklarowały szeroką współpracę.

Tak więc dzieje się. Stopniowo będziemy rozszerzać grono osób, które prosić będziemy o pomoc, także z tego forum, bo jak można się domyśleć obszarów działania jest kilka: kwestie prawne, marketingowe, informatyczne czy z zakresu księgowości. A nie we wszystkim czujemy się mocni. Zatem spodziewajcie się kolejnych aktualizacji, dyskutujcie na temat socios i wspierajcie trwające akcje.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktos liczy ew uczestników to ja również deklaruje że w ramach socios 3 stowy rocznie mógłbym się dorzucić.
Dopisz się proszę tutaj: www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9984
Ostatnio edytowane przez rav : 26.07.2018 o godz. 18:35.
Odpowiedz cytując