funkykoval napisał(a):

Dosyć to dziwne co piszesz: Surmę zatrudniali Dukat z Sarapatą (TS i SA) i Głowackim (SA), część kibiców klubu wyraziła zdecydowaną dezaprobatę (delikatne ujęcie), a Łukasz Surma zrezygnował z zajmowanego stanowiska.
Rozumiem, że klub powinien na siłę go zatrzymywać...a wpływu TS na decyzję w prawie Surmy raczej nie miał , (..)
|
Dlaczego raczej? Powinieneś być pewny.
Poza tym jeśli uważasz wpływu na decyzje nie miał TS, nie miała SA i sam Surma na siebie wpływu nie wywierał to kto ten wpływ miał?
Jeśli nie znajdziesz lepszego i prostszego wytłumaczenia, to zostanie nam przyjąć że Ci kibice którzy o ile wiem jako jedyni sprzeciwili się tej kandydaturze, mieli właśnie głos decydujący. Naj naj naj ważniejszy
MB1906 napisał(a):

Widzieli wpisy Dukata na TT z wczoraj ?. To jest dzieciak, ktory nigdy nie powinien zostac vce prezesem.
|
IMO Właśnie jest idealnym v-ce prezesem. Po to jest instytucja v-ce prezesa żeby posadzić tam swojego zaufanego człowieka/szarą eminencję do kontrolowania grubszych spraw lub/i słupa na którym ma ciążyć odpowiedzialność prawna za podpisywane dokumenty.
Jakoś nie znajduję innych powodów istnienia tej 'instytucji'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA