Cytat:
BigLeb napisał:
Ach jak to dobrze, że się można za Mięttę-Mikołajewicza schować, bo to przecież złe języki ludzkie i pomówienia są.
|
Ach jak to dobrze napisać kolejny farmazon, ale nie odnieść się do faktu, że ktoś wybrał duet Sarapata - Dukat w zarządzie Wisła S.A. oraz wśród członków zarządu TS i niestety nie był to Misiek, bo niestety zarówno spółka jak i stowarzyszenie kieruje się przepisami, które mówią o tym, kto dokonuje wyboru osób do organów.....
Tak się składa, że są to właśnie wskazane osoby.... chyba, że twierdzisz nadal usilnie, że są to kolejni figuranci Miska.....
Cytat:
Sedonh napisał:
Dyskusja z Tobą funkykoval mija się z celem, jesteś jedną z tych osób którym pluje się w twarz a oni mówią, że pada deszcz. Gdybyśmy spadli do 4 ligi funkykoval napisałby, że to wina Cupiała, gazety wyborczej, migi i warszawskiego spisku, w żadnym wypadku niekompetentnego Tsu który wydaje więcej niż ma w tak gównianej sytuacji.
|
Nie kolego, jeżeli ktoś tu pluje to właśnie Ty - jeżeli fakty nie pasują do teorii wydumanej przez Ciebie, to tym gorzej dla faktów....
Nie jeden raz pisałem, że zarząd popełnia błędy i to rażące - nie tylko wizerunkowe, ale przede wszystkim o charakterze zobowiązaniowym, więc nie piernicz mi swoich farmazonów....
Niekompetentny TS zadłużył Wisłę na kilka milionów złotych.....
Kompetentne zarządy TFK zostawiły zadłużenie sięgające kilkunastu milionów złotych i to tylko dlatego, że wcześniej podwyższono kapitał Wisła SA w zamian za wierzytelności w kwocie 62.656.300 zł .....
Niekompetentny zarząd TS nie dał się nabrać na działania Stecherta w zeszłym roku zmierzające do przejęcia klubu....
Kompetentni prawnicy TFK stwierdzili, że oferta Stechert Grupp jest rewelacyjna dla klubu i oczywiście wiarygodna.... podobnie twierdziło sporo forumowiczów oraz Mateusz Miga - ten to nawet z tego co pamiętam słowa przepraszam nie powiedział......
Cytat:
Sedonh napisał:
Twoje podejście swietnie obrazuje wpis o pracownikach klubu, tak jak napisał BigLeb, Wisła to nie prywatny folwark i zatrudnianie do niej znajomych to jeba** patologia
|
Napisałem - zbierzcie się , wpiszcie do TS Wisła jako członkowie stowarzyszenia, przegłosujcie odpowiednie kandydatury - będziecie mieli wpływ na działanie TS