Wyświetl pojedynczy post
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2018, 14:58
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Umiem czytać widocznie na twoje nieszczęście

TS Wisła - to jest inny podmiot niż Wisła S.A. inne osoby prawne, przy czym z tego, że TS Wisła jest jedynym akcjonariuszem Wisła SA nie wynika, że ma wpływ na to co robi ze swoim majątkiem TS Wisła - wręcz przeciwnie....
Koszt niepotrzebny owszem piszesz, ale jednocześnie stwierdzasz, że umowa ma być rozwiązana - umowa, gdzie nie wiesz nawet kto jest jej stroną jako Najemca - czy to jest Paweł M. czy ktoś zupełnie inny ....

Z jednej strony piszesz, że ta umowa powinna być wypowiedziana a z drugiej przyznajesz, że możesz się mylić bo nie wiesz.....

Skoro nie wiesz to nie wypowiadaj się, co ktoś powinien zrobić (w tym przypadku TS), ja nie wiem czy tę umowę można w jakikolwiek sposób rozwiązać lub wypowiedzieć i tyle w temacie....
Dowodem na współpracę z przestępcami jest:

To jest ten dowód, ba fakt współpracy z przestępcami, chłopie daruj sobie te wpisy, bo już ci kilka tygodni napisałem, że sobie możesz biedy napytać jakby ktoś chciał Cię pociągnąć o zniesławienie...
Bez odzewu
Nie, nie umiesz czytać i po raz kolejny się kompromitujesz, bo ja napisałem tylko, że umowa powinna być rozwiązana i możliwe, że fakt iż najemca jest poszukiwany przez policję prawdopodobnie mógłby w tym pomóc ale nie mogę być tego pewien bo nie jestem prawnikiem ;-)

Jeśli to nie ma znaczenia nie możemy pozwolić sobie na rozwiązanie bo nas nie stać, spoko.
Nie mów mi człowieku na jakie tematy mam się wypowiadać bo nie jesteś dla mnie jakimś autorytetem czy kimkolwiek właściwie.

I dla mnie to że vice prezes był menadżerem człowieka który był skazany wyrokiem prawomocnym jest dowodem na kontakty z przestępcami, tak samo jak dowodem jest to, że mimo iż od siłowni śmierdzi tak że wpada tam cbś to jedyne co robi sarapata to mówi, że misiek płaci czynsz regularnie i nie ma podstaw do wypowiedzenia umowy

A tak poza wszystkim, przestańmy się czarować, skoro jest tak dobrze jak tu piszą niektórzy, to dlaczego jest tak źle?

@Konrad.

1906% poparcia
Ostatnio edytowane przez sedonh : 24.07.2018 o godz. 15:02.
Odpowiedz cytując