Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2018, 14:40
Cytat:
Sedonh napisał:

A umiesz czytać manipulancie? Nie widzisz, że napisałem, że w obecnej sytuacji każdy dodatkowy koszt jest niepotrzebny?

Zupełnie inny podmiot.. I to jest poważna dyskusja? Przemilcze..
Umiem czytać widocznie na twoje nieszczęście

TS Wisła - to jest inny podmiot niż Wisła S.A. inne osoby prawne, przy czym z tego, że TS Wisła jest jedynym akcjonariuszem Wisła SA nie wynika, że ma wpływ na to co robi ze swoim majątkiem TS Wisła - wręcz przeciwnie....
Koszt niepotrzebny owszem piszesz, ale jednocześnie stwierdzasz, że umowa ma być rozwiązana - umowa, gdzie nie wiesz nawet kto jest jej stroną jako Najemca - czy to jest Paweł M. czy ktoś zupełnie inny ....

Z jednej strony piszesz, że ta umowa powinna być wypowiedziana a z drugiej przyznajesz, że możesz się mylić bo nie wiesz.....

Skoro nie wiesz to nie wypowiadaj się, co ktoś powinien zrobić (w tym przypadku TS), ja nie wiem czy tę umowę można w jakikolwiek sposób rozwiązać lub wypowiedzieć i tyle w temacie....
Dowodem na współpracę z przestępcami jest:
Cytat:
Sedonh napisał:

Dowodem jest choćby nie odcinanie się od środowiska miśka
choćby poprzez nie wypowiadanie umowy najmu siłowni która jest wizerunkową tragedią dla SA, jeszcze dwa tygodnie temu vice prezesem był ziomeczek miśka
To jest ten dowód, ba fakt współpracy z przestępcami, chłopie daruj sobie te wpisy, bo już ci kilka tygodni napisałem, że sobie możesz biedy napytać jakby ktoś chciał Cię pociągnąć o zniesławienie...
Bez odzewu
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując