Wyświetl pojedynczy post
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2018, 18:46
Witam, wreszcie na wolności nie ma to jak dostać bana na miesiąc za nazwanie zarządu "gównianym", wielkie dzięki Kominku, przy okazji, określenie "gówniany" nie jest obrazą tylko przymiotnikiem w sytuacji w której zarząd tapla się w gównie

Moje opinie są poprostu niewygodne dla większości "elity" forum, elity chyba tylko ze względu na czas obecności tu.
Widzę, że użytkownik mesjasz również zbanowany, no tak przecież nazwał w poprzednim wpisie obecnych właścicieli po imieniu. Ale ale przecież to PARCH, oczywiście, mąci, szczuje, ...., że ma racje.

Osobiście zakupiłem plakat i parę wirtualnych miejsc, na stadion nie wybiorę się, dopóki co najmniej nie zmieni się prezes, która już nawet sama nie wie kiedy kłamie, tak bardzo weszło jej to w krew. Ale ale przecież było oświadczenie!!!!!!!! Przyznała się do błedu!! SEDO TY PARCHU, JAK ŚMIESZ.

Śmiem, będę krytykował do usranej śmierci bo nie ma za co chwalić, tu ludzie nie ponoszą konsekwencji, zatrudniane są żony, synowie, teściowie i .... wie kto jeszcze obecnych pracowników klubu, kolesiostwo, przestępcy wydają rozkaz zwolnienia pracownika - nie ma problemu, MY kibice musimy zbierać pieniądze na Wisłę bo nieudolni działacze potrafią tylko .......ić i brać pieniądze, sami żadnych nie potrafią zdobyć, a wy nadal liżecie im rowy, nie wiem dlaczego nie rozumiecie, że z ludźmi którzy doprowadzili do obecnego stanu rzeczy nie może być lepiej.

Liczę, że tweet z postu mesjasza zawiera w sobie ziarno prawdy i w końcu pozbędziemy się tej patologi która trawi naszą Wisłę.

PS. Proszę nie dawać mi kolejnego bana ZA POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA!
Odpowiedz cytując