Wyświetl pojedynczy post
Alonso19
Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2018, 00:56
Ja wam tylko chce przypomnieć, że to są stroje z miteamu i tutaj Wisła sama sobie była projektantem (tzn. konfigurowała wg tego co jest w opcjach), więc do adidasa nie miejcie pretensji o wygląd.
Co prawda oczekiwałem miteamu, ale jednak miałem nadzieję na ten model, który ma Arka a nie na Tiro co jest dla mnie zaskoczeniem troszkę.

Domowa jest brzydka, Dortmund miał taki sam motyw w sezonie 14/15 na domowej (można więc powiedzieć, że adidas odgapił wzorek od swojego "brata"), który przez kibiców nazywany był "Roadworks" i o ile piłkarze BVB faktycznie wyglądali w nich jak brygada robotnicza, to Wisła nie wygląda w nich wcale. Jakby chcieli jakąś historię dopisać do tego to proponuje remonty na A4. Dodatkowo nie wiem po ki wuj Wisła się uparła na dwa odcienie czerwonego zamiast postawić na starą i dobrze sprawdzoną biel (chodzi o logo czy paski adidasa).
Wyjazdowa? Nic specjalnego, na dodatek znowu poszli w ciemne odcienie barw klubowych a i tak tego burgundowego to jest tyle co kot napłakał.
Ogólnie to stroje wg mnie mało udane żeby nie powiedzieć do dupy. Na + panie, które prezentowały nowe koszulki.

Szkoda w sumie, że nowa umowa z adidasem jest prawdopodobnie długoterminowa, bo teraz jak widzę to Macron przepuszcza szturm na Polskę a Kappa otworzyła oficjalnie swój oddział u nas w kraju, więc zaraz też będzie próbowała ruszyć z ofensywą.

PS: Śląsk ma stroje prościutko z katalogu.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 22.07.2018 o godz. 01:21.
Odpowiedz cytując