s1mone napisał(a):

J. Co najwyżej miałem z tego bekę. Ot zrobił z siebie pajaca w komitywie z koleżanką(dziewczyną?), widocznie mu to nie przeszkadza. Nie każdy jest zafiksowany na swoim wizerunku pt 'co inni pomyślą'. Osobiście go rozumiem, bo też mam opinie innych w poważaniu.
i.
|
Jak widac opinii innych nie ma w poważaniu, bo się do sytuacji ustosunkował

zaleciało kojłczem majkiem prawde mówiac (jak ktos nie wie co to za burak to powiem - typ który wydał ksiązke nt. jak walczyć z hejtem w sieci, po czym przegrał sam z takim hejtem z kretesem

)
Niemniej jednak - my, kibice, szczególnie w tym temacie -- komentowac mozemy i powinnismy, wszak po to powstał ten temat.
Wiec był jeden co nosił kapelusze, drogie w ..... Był taki co dla nowego auta w leasingu potrafił podpisać gorszą dla siebie umowe, był taki co po kazdym meczu leciał do burdelu, był taki co słowa po polsku nie potrafił a siedział tu pare lat, był też taki któremu sie wydawało ze jest mega piłkarzem ale głowa swoje a ciało swoje, a i był też taki co sie malował. Ot, szybki przekrój paru lat

Chciałbym KW zapamiętać za co innego, ale dla mnie tylko potwierdził to ze jego koncentracja na piłce to 10% a nie 90%.