Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2018, 21:56
czaro napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli mnie pamięć nie zawodzi to było tak: w dniu posiedzenia Komisji Budżetowej podano informację, że Zarząd był na rozmowach z Majchrowskim. Później, że Majchrowski jest w Wiedniu. A pod koniec tygodnia Miga napisał, że p. Sarapata była w czasie posiedzenia Komisji poza Krakowem, gdzie dogadywała stadion. A jak było - nie wiem.

Natomiast ta Komisja to była szopka, a nie miejsce poważnych rozmów i nic się nie stało, że poszedł tam tylko dyr. Gołda.

I naprawdę, zostawmy już te pensje. Po pierwsze, one nie są tak wysokie, aby rozpatrywać je w kategorii skandalu. One przede wszystkim nie wynoszą 30 tys. miesięcznie. Po drugie, będą chcieli obniżyć wysokość wynagrodzeń, to obniżą (albo wymusi to TS). Byłby to ładny gest i mądry ruch, bo kibice robią właśnie zbiórki na klub, ale raczej tylko gest. Wisły to nie uratuje. Po trzecie, Zarząd popełnił ostatnio sporo błędów i naprawdę jest o czym pisać, nie trzeba się awanturować, ile kto ma w portfelu, skoro nie ukradł.
Jesteście pewni tych 30k miesięcznie? Ostatnio gdzieś padło, że tam też była pensja Junco. Ciekaw jestem ile on zarabiał. Na pewno nie były to groszowe kwestie...
Odpowiedz cytując