|
Jeżeli mnie pamięć nie zawodzi to było tak: w dniu posiedzenia Komisji Budżetowej podano informację, że Zarząd był na rozmowach z Majchrowskim. Później, że Majchrowski jest w Wiedniu. A pod koniec tygodnia Miga napisał, że p. Sarapata była w czasie posiedzenia Komisji poza Krakowem, gdzie dogadywała stadion. A jak było - nie wiem.
Natomiast ta Komisja to była szopka, a nie miejsce poważnych rozmów i nic się nie stało, że poszedł tam tylko dyr. Gołda.
I naprawdę, zostawmy już te pensje. Po pierwsze, one nie są tak wysokie, aby rozpatrywać je w kategorii skandalu. One przede wszystkim nie wynoszą 30 tys. miesięcznie. Po drugie, będą chcieli obniżyć wysokość wynagrodzeń, to obniżą (albo wymusi to TS). Byłby to ładny gest i mądry ruch, bo kibice robią właśnie zbiórki na klub, ale raczej tylko gest. Wisły to nie uratuje. Po trzecie, Zarząd popełnił ostatnio sporo błędów i naprawdę jest o czym pisać, nie trzeba się awanturować, ile kto ma w portfelu, skoro nie ukradł.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|