Wyświetl pojedynczy post
bkl1988
Banita

Od: 05.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2018, 18:36
Wiem, że pewnie zostane zatakowany ale ,czytam was i widzę, że obecny zarząd ma dwie opcje podaje się do dymisji a nowy zarabia o 60 procent mniej. LUB PANI prezes zostaje za połowę pensji a pan Dukat wypadł i nikt w jego miejsce on nic nie robi wiec żadna strata a oszczędzamy jego pensję. Drugą sprawa nie podoba mi się ze SKWK dalej próbuje rządzić Wisła ludzie nie widzicie, że oni są problemem naszego klubu wielu tak zwanych pikników przez SKWK nie chodzi na mecze, albo klubem rządzi zarząd, albo panowie z SKWK. Wielu pisze, ze Pan Cupial odszedł bo nie miał kasy to nie prawda miał dosyć pewnych osobników osoba zwiazana z panem Boguslawem twierdziła, że rozważał powrót, ale przez pewne grupy zrezygnował. Nie dziwię się, że nikt normalny do Wisły nie wchodzi jak każdy boi się raz długów dwa problematycznego SKWK nie mówię, że wszystko, źle robią ale problem Wisły to problem zaczynający się próbą sprzątania po Holendrach przez Bednarza gdzie stowarzyszenie namaiwalo do strajku i nie chodzenie na mecze gdzie klub zamiast wychodzi na prostą tracił wpływy z biletów, a długi rosły bo pan Cupial niem musiał dokładać prywatnych funduszy jak panowie kibice próbowali rządzić co ma robić ze swoją kasa.
Po trzeci to skandal by pani Prezes i Wiceprezes nie byli na spotkaniu z miastem schowali się plecami pana Gold który jako jeden z nielicznych jest chwalony przez osoby sponsoruje klub nie raz słyszałem, że jest najbardziej kompetna osobą wklubie. A pani prezes zamiast walczyć się schowała, a pan Dukat pojechał na wakacje i ci ludzie chcą rządzić Wisła. Gdzie sami kibice próbują ratować klub bo Wisła to coś więcej jak zarząd czy SKWK wiem, że za posta wielu wyleje pomy je na mnie trudno.
Odpowiedz cytując