Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2018, 16:13
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem. Myslalem, ze wiecej zrobil sukces sportowy za czasow Cupiala, albo tak jak patrze i czytam, to Misiek, rzucajac w leb Baggio, o czym Pan Miga vel zmiety, dosc czesto lubi w swoich pseudodziennikarskich wypocinach przypominac. Chyba, ze chodzilo Ci o jego swiatowy bestseller, "Sen o potedze", ktorego nieuzywanych egzemplarzy, do tej pory, niektorzy probuja sie pozbyc (kto wie, ten wie).
To że niewspółmiernie więcej zrobil Cupial to nie znaczy że mało zrobił Miga, dostarczając masę pozytywnych informacji wspoltworzac stronę i forum na którym piszesz
Ale to ze tego nie rozumiesz mnie nie dziwi, bo tak samo nie rozumiesz że można walczyc o ten klubu (chociażby wpłatami przy każdej możliwej akcji) i życzyć mu jak najlepiej jednocześnie krytykując zarząd, którego działania z ostatnich ok 10 miesięcy dziela się na dwa rodzaje:
Głupie i glupsze

A jakbyś do tego jeszcze w życiu z 10 książek przeczytał i cokolwiek o rynku wydawniczym wiedział, to wiedział byś także ze każdej dobrze sprzedające się książki cześć nakładu zostaje, zamiast silic sie na marna zlosliwosc
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 14.07.2018 o godz. 16:19.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując