Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2018, 14:06
Oj Lucjuszu , Lucjuszu , nie będę oceniał stanu Twojej głowy ...
Ale ta głowa doprowadziła Cię do błędnej pewności co do mojego statusu . Nigdy nie byłem pracownikiem (no owszem , podczas studiów się zdarzało ) , zawsze byłem i jestem szefem
A przechodząc do rzeczy Wisła SA nie jest zwykłą spółką akcyjną która , w zależności czy jest zwykłą czy giełdową ma różne obowiązki sprawozdawcze . Wisła SA jest , można powiedzieć społeczną spółką akcyjną , utrzymywaną między innymi przez kibiców którzy zapewniają jej ok. 30 % budżetu . I w zasadzie kompletnie nie interesowałby mnie sprawozdanie finansowe jakby WSZYSTKO SZŁO JAK NALEŻY . A ponieważ nie idzie to zarząd powinien się wytłumaczyć gdzie mamy problem . Oczywiście formalnie oni nic nie muszą . Tu zgoda . Ale to nie buduje że tak powiem ducha ofiarności i wspólnoty . I jeszcze jedno , nie chodzi mi o szczegóły personalne ale ile zalegamy w poszczególnych kategoriach (piłkarze , pracownicy , miasto itd) .
Kończę i nie łudzę się że coś do Ciebie dotrze
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując