Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2018, 13:50
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam takie podejście to po prostu nóż mi się otwiera .Nazywanie zdrowym zmysłem tego że nie chce się przedstawić faktycznym akcjonariuszom klubu (myślę o kibicach) rzeczywistej sytuacji w jakiej jesteśmy jest czymś niepojętym . Zrozumiałbym to jakby u progu był nowy prężny włąściciel który w niedalekiej przyszłości rozwiąże nasze problemy i nie życzy sobie rozgłosu . Ale o tym cicho .Więc uwierz że kibice są w stanie mocno wesprzeć klub pod warunkiem że będą wiedzieli na czym stoimy . Przecież sprawozdanie finansowe jest jawne i chodzi tylko o doprecyzowanie pewnych zagadnień . I czego tu się bać ? Przecież podobno ten Zarząd uratował Wisłę dwa lata temu . A teraz kibice chcą pomóc w tym ratowaniu pod warunkiem przedstawienia jednoznacznie gdzie jesteśmy , co nam ciąży i jakiej pomocy trzeba . Ale są też alergicznie uczuleni mowę trawę jaką ostatnio zbyt często karmi nas Zarząd .A co do argumentu że " nikt do nas nie przyjdzie pracować " to już całkowicie wymiękam
Jak czytam takie podejście to po prostu nie mogę uwierzyć co ludzie mają w głowach.. Jestem pewien, że przez całe życie byłeś pracownikiem.

Od takich rzeczy masz BILANS, który S.A. musi składac raz do roku. Żadna spółka do opinii publicznej nie poda szczegółów, że wisimi byłemu rzecznikowi tyle i tyle, Wdowczykowi tyle ale tu sąd itd.... Nie wymagam abyś tego rozumiał...

Odpowiedz cytując