Wyświetl pojedynczy post
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2018, 17:40
Jedna rzecz wlala ociupinke nadzieji w moje serce.

Przeanalizowałem oficjany komunikat ze strony http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_krakow_sa_2/ oraz wcześniejsze wypowiedzi D.Gołdy na oraz po wtorkowej konferencji, twitty Maksa Michalczaka oraz Migi - doszedłem do wniosku, że ta sprawa była już rozgrywana w ten sposób w kuluarach conajmniej od tygodnia.

Moim zdaniem dokładnie to samo proponował D.Gołda na spotkaniu z miastem, gdy ta idiotka Król darła mordę. Po spotkaniu mowił, że nie moze udzielić publicznie szczegołów, ale na stole jest realna propozycja spłaty zadłużenia. W ogóle tłumaczy to zachowanie naszego dyrektora wykonawczego na tej posiadówie. Tam nie było sensu się o nic kłócić. Możliwe, że mieli już nawet potwierdzenie od Majchra, że jak przyjedzie to podpisze.

Ogólnie nie rozumiem teraz sensu tej całej hucpy we wtorek. Ktos wypuscił wściekła babę, a wszystkie dyskusje toczone byly w kuluarach. Jeśli dodamy do tego, że piłkarze zostali poinformowani już wtedy, że na pewno bedziemy grali na Reymonta to wszystko składa sie w jedną całość.

Może to rozwiązać także zagadkę wpłaty okrągłego miliona. Ekstraklasa nie chciała dać więcej, więc wpłacono tyle ile trzeba.

Dlaczego ta nadzieja na wstępie? Bo skoro to klub sam zabiegał o takie rozwiązanie - może nie jest tak aż tak tragicznie. Jeśli nadal w grze jest opcja, że sąd może obniżyć nasze zoobowiązania, może okazać się, że tylko 1 transza od ekstraklasy będzie konieczna.
Odpowiedz cytując