Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2018, 15:29
Co do propozycji miasta, to chwytamy się brzytwy. Nie wiem, jak przetrwamy ten sezon.

Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że wkrótce dojdzie do odwołania/dymisji zarządu.
Miałem już pisać, że nie liczę na to, że TS zaproponuje jakieś zmiany personalne, a co najwyżej wyjdzie stamtąd impuls do zmiany polityki obecnego zarządu. A gdyby nawet TS zdobył się na wymianę kadr, to dobrze by było, aby zrobił to jak sytuacja się trochę uspokoi.
Do tego po tym, jak napisaliście, że w TS toczy się teraz wojna i jedną z frakcji rozgrywa Majchrowski, myślałem sobie, że polityka kadrowa w klubie to może być raczej zwieranie szyków niż kolesiostwo. I wreszcie, ten zarząd popełnił wiele błędów, ale miał bardzo pod górkę i w perspektywie - nie był gorszy od dotychczasowych działaczy.
TS może zwyczajnie nie chcieć zmian, a nawet jeśli zechce, nie mamy gwarancji, że nie dostaniemy kogoś gorszego niż do tej pory i czy w tych warunkach będzie on w stanie cokolwiek wyczarować.

No, ale jeżeli Dukat naprawdę pojechał na wakacje, to szczerze mówiąc ręce mi opadły. Jeżeli dojdzie do zmian, to mam tylko nadzieję, że nie skończy się to jak z wymianą Ramireza na Carrillo.

Snow napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ci mityczni inwestorzy z Ukrainy istanieją naprawdę, to możemy od razu wytoczyć im proces o próbe wyłudzenia i oszustwa przy sprawie Stechert Gruppe - bo raczej oczywiste jest to, że są to te same osoby.
Któregoś dnia przed snem mi się przypomnieli i chwilę poszukałem. Bernacki jest prezesem a Loser członkiem rady zarejestrowanej w lutym tego roku w Warszawie fundacji o nazwie "Misja Dyplomatyczna cośtam cośtam" (swoją drogą aż dziw, że KRS taką nazwę zarejestrował). Pozostałe osoby w zarządzie i radzie to Ukraińcy. Niesamowite, że zwykłych przedsiębiorców ciągają po skarbówkach i prokuraturach o byle co, a tutaj różni tacy sobie fikają na prawo i lewo.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując