Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2018, 11:23
@sandomingo
Spłata zobowiązania nie oznacza jego uznania Chyba jest to lepszy sposób uznania niż podpisanie ugody..... wszak porozumienie trójstronne będzie zawierać obowiązek wycofania spraw sądowych oraz zrzeczenia się roszczeń przyszłych...
dochody z dnia meczowego to część budżetu klubu obok dochodów z praw do transmisji - 3,9 mln zł to 40 % całości kwoty jaka może wpaść Wiśle z tego tytułu z ESA - skąd weźmiemy środki w budżecie skoro już jest dziurawy....
Możliwy transfer Arsenicia - już jeden transfer piłkarza Wisły został przez miasto wymuszony.... Dziękuję...
Skoro miasto rozegrało sprawę zadłużenia w mistrzowski sposób to na pewno zgodzą się na obniżenie stawki czynszu .....

Powtarzam Zarząd klubu popełnił mnóstwo błędów począwszy od wyrzucenia Ramireza i zatrudnienia Carrillo - przy jednoznacznym poklasku większości kibiców, ale nie stwierdzę, że popełniał tylko błędy. Natomiast w obecnej sytuacji kolejna nagonka po "oświadczeniu JM" jest strzałem sobie w kolano.

Jeżeli ktoś nazywa propozycję Majchrowskiego i Bońka kompromisem to znajdźcie mi jakiekolwiek korzyści (poza możnością grania na Reymonta za cenę ustaloną przez Miasto) .......

Ja widzę tylko i wyłącznie korzyści miasta. Wisły żadnych.....
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 12.07.2018 o godz. 11:28.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując