Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2018, 23:48
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Ok, jeszcze raz odpowiem choć to strata czasu.

Piszesz "stwierdzenie, że tworzą sobie wrogów to wielkie nadużycie". Jest niestety zupełnie inaczej. Widzisz wokół zarządu wielu przyjaciół? Bo ja nie. A cała mobilizacja kibiców wynika z ich przywiązania do Wisły a nie do zarządu.
Zarząd zrobił niestety bardzo niewiele, żeby zbudować pozytywny "background" wokół Wisły.

Po drugie, piszesz że kwestia inwestorów z Ukrainy to bzdura oderwana od rzeczywistości. Też uważam, że najpewniej to bzdura. Natomiast nie mogę wykluczyć, że JM sprytnie powiązał kilka okoliczności i teraz rozgrywa karty.
Sorki. A czym ty piszesz?

Mobilizacja kibicow to jest koniecznosc i nie ma nic wspolnego z przyjaznia czy nienawiscia do zarzadu.

W biznesie kolego nie ma przyjaciol, jest partnerstwo a nie jakies bzdety o tym czy kogos sie lubi czy nie.

Ja naomiast widze, ze Wisla ma parterow i jest ich decydowanie wiecej niz za ery Cupiala. Moze tego nie dostrzegasz bo nie chcesz. Takie sa fakty...zdecydowanie odmienne niz twoje spostrzezenia.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując