Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2018, 23:28
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie zauwazyles, ze moja odp nie byla skierowana do ciebie wiec nie mamy o czym dyskutowac.

Zarzad dziala w konkretnych ramch. Zostal wybrany przez czlonkow, ktorzy doskonale sobie zdaja sprawe w jakiej jestesmy/bylismy sytuacji. Podejmuja decyzje i nie koniecznie to sa dobre decyzje , ktore oczywiscie moqa sie nie wszystkim podobac, bo nie oni je podejmuja a tym samym nie biora za nic odpowiedzialnosci. Tak najlatwiej. Jednak stwierdzenie, ze tworza sobie wrogow to wiekie naduzycie.

Rownie dobrze moge powiedziec, ze twoj znajomy to wrog...o ile taki w ogole isnieje w co smiem watpic.

Wspomniales o inwestorach z Ukrainy...co jest oderwana od rzeczywistosci bzdura. Dlatego z czystym przekonaniem nazywam cie Kasztelaniec vol.2

Sam sobie na to zapracowales.
Ok, jeszcze raz odpowiem choć to strata czasu.

Piszesz "stwierdzenie, że tworzą sobie wrogów to wielkie nadużycie". Jest niestety zupełnie inaczej. Widzisz wokół zarządu wielu przyjaciół? Bo ja nie. A cała mobilizacja kibiców wynika z ich przywiązania do Wisły a nie do zarządu.
Zarząd zrobił niestety bardzo niewiele, żeby zbudować pozytywny "background" wokół Wisły.

Po drugie, piszesz że kwestia inwestorów z Ukrainy to bzdura oderwana od rzeczywistości. Też uważam, że najpewniej to bzdura. Natomiast nie mogę wykluczyć, że JM sprytnie powiązał kilka okoliczności i teraz rozgrywa karty.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując