Wyświetl pojedynczy post
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2018, 22:04
Już widzę jak sprawujący kilkanaście lat urząd prezydent Krakowa starający się o kolejną kadencję pomaga Ukraińcom we wrogim przejęciu działek TS-u . Ja rozumiem, że pani prezes dobrze bajerowała/ bajeruje od dwóch lat,ale Wasze zaufanie do zarządu jest już irracjonalne. Szczerze mówiąc stoimy nad przepaścią i w zasadzie to nie ma już żadnego ruchu oprócz błagania miasta o zaakceptowanie nowego harmonogramu spłaty zadłużenia i podpisania nowej umowy. Po tym jak MS i DD zatrudnili 30 piłkarzy, zwolnili trenera zatrudniając sztab za 170 tysięcy na miesiąc i wypłacając sobie pensje 700 tysięcy rocznie doprowadzając klub do jeszcze większej ruiny są spaleni. Wynajem dowolnego stadionu będzie oznaczał wycofanie się z rozgrywek po 2-3 miesiącach i każdy z Was to wie.

Jestem bardzo zawiedziony,że nie znalazł się nikt, kto realnie wspomógł by w tej chwili klub. Może to naiwne co powiem, ale miałem nadzieje,że chociażby Kuba Błaszczykowski, który jeździ samochodem za 1,5 mln złotych da jakiś znak,że jest z nami, wspomoże klub,któremu jak sam mówił zawdzięcza wszystko. Tymczasem mamy sklecony na kolanie list otwarty do gazet z Kazkiem Kmiecikiem na czele i wyrazy poparcia od Marcelo.
Odpowiedz cytując