Temat: ReymonTTa22
Wyświetl pojedynczy post
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2018, 19:59
Fajnie, że organizujecie takie akcje ale np. w moim przypadku (i pewnie w wielu innych) Wisła nie dostanie pieniędzy. Dlaczego ? Najprostsza odpowiedź jest taka - nie dostanie bo mnie nie szanuje,mnie jako kibica Wisły, kibica który nie rozumie jak można :
- z jednej strony robić dwie akcje crowdfundingowe a z drugiej rezygnować z pieniędzy za Lloncha, Carlitosa czy Suljica ? - jeśli ktoś myślał że Llonch grając 1,5 roku w Wiśle i w Polsce i mając ciągłe poślizgi w wypłacie będzie lojalny i nie będzie chciał skorzystać z lepszej i pewniejszej propozycji to gratuluje naiwności, czy naprawdę tak ciężko było wynająć agencję i zaoferować jej 10% kwoty transferu powyżej 2 mln EUR za Carlitosa, ew. jeśli tak desperacko potrzebowaliśmy kasy to zadzwonic do Lecha i powiedzieć słuchajcie mamy ofertę z L za tyle i tyle - dacie więcej ? - jeśli faktycznie sprzedaliśmy Carlitosa za waciki to pewnie by dali ,wreszcie czy na prawdę nie dało się sprzedać Suljica za waciki czyli powiedzmy 30 tys Eur zamiast oddawać za darmo zawodnika który miał z nami ważny kontrakt - wszystkie te działania pewnie dałyby jakieś dodatkowe pieniądze, których tak desperacko teraz Wisła potrzebuje, a które zwyczajnie odpuszczono parę tygodni wcześniej

- z jednej strony mówić o honorze, o Henryku Reymanie a z drugiej zatrudniać człowieka który rzucił koszulkę i całował herb L,przymierzać się do podpisania kontraktu z "wychowankiem" który pokazał Wiśle środkowy palec i rozwiązał kontrakt na podstawie prawa Webstera, dać opaskę kapitańską człowiekowi, który skarżył się na Wisłę w PZPNie a do którego Wisła wielokrotnie wyciągała rękę

Dla klubu piłkarskiego najważniejsze są trzy rzeczy: stadion, zawodnicy i kibice - niestety oceniając działania Zarządu Wisły trudno oprzeć się wrażeniu że ma on gdzieś wszystkie te trzy fundamenty.

Zarządzie Wisły jeśli chcesz otrzymać moje pieniądze rozwiąż umowę z ŁS, zrezygnuj z Kokoszki i daj opaskę kapitańską Małemu dopiero gdy odkupi swoje winy.
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Odpowiedz cytując