Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2018, 15:36
czaro napisał(a):Wyświetl post
Mnie te mityczne dysputy na temat przyszłości Wisły na szczęście ominęły. Ten Twój post wiadomo, słuszny, ale tu i teraz problemem jest co innego, a to, że na Wisłę chętnych nie ma jest oczywiste.
Chlopie,Ty wez nie odpisuj na moje posty,taka mala propozycja. Chyba ze musze Cie zbanowac ? To pewnie pytanie retoryczne a i sluszne rozwiazanie...

Zawsze twierdzilem,ze tylko glupiec sie chwali tym,ze ominelo go cos madrego. Niejednokrotnie okazales swoja cwiercinteligencka malostkowosc, zwlaszcza w kierunku tych,od ktorych dostales lub moglbys dostac intelektualne lanie. Wowczas "odpowiadasz" na ich posty,ale z reguly ni w tym mysli,ni talentu,ni wreszcie wiedzy,tylko glupia zazdrosc i zacietrzewienie.

Naprawde wisi mi to i powiewa jaki masz status na tym forum - lub tez jaki uwazasz,ze masz... Naprawde wisi mi takze moj - sa tu ludzie,z ktorymi chetnie dyskutuje,i sa tacy z ktorymi nie dyskutuje,i margines,ktory zbanowalem,bo szkoda czasu na troglodyckie zachowania i przemyslenia. Zapytaj kogos madrzejszego,to Ci odpowie,ze jak sie nie ma nic do powiedzenia,to sie nic nie mowi lub nie pisze. Wspolczuje lat z innymi ludzmi,w ktorych wykazales niezdolnosc nauki tej podstawowej prawdy.

Ale nie ze mna te numery kolego - moje "mityczne" dysputy mialy -w wiekszosci - odbiorcow na poziomie,ktorzy nie podzielajac mojego zdania w jakims temacie - potrafili dyskutowac na argumenty. Patrzac na Twoja dzialalnosc na tym forum w ostatnim roku spiesze doniesc,ze nie,nie jestes moim targetem.,uzywajac modnych tu i owdzie okreslen.

Nie przekonuje mnie Twoj koniunkturalizm,z ktorym piszesz o "slusznosci" mojego postu. To typowy prostacki chwyt,w ktorym dyskredytujac kogos,jednoczesnie prawisz mu plasciutki i banalny komplement. Ale ja go nie kupuje.

Masz wiec do wyboru - napiszesz cos madrego,nie bedziesz komentowac moich postow ,albo nastepny jednokomorkowiec dostanie bana. Teraz mozesz plakac.

Albo dalej plodzic te glupawe posty(jak to u nas w kraju),ze nie ma ludzi i pomyslow na prowadzenie Wisly bez udzialu TS.. I ludzie,i pomysly spokojnie by sie znalazly.Problem w tym,ze w tym kraju spora (zbyt duza) czesc decyzji w wielu dziedzinach oparta jest na opinii takich jak Ty. I mijaja lata,a instytucje,firmy czy kluby sa w stanie takim jakim sa.

A moj post pokazuje,ze to nieprawda,ze w kraju jest niemoznosc,albo nie mozna znalezc kogos,kto chocby w zarysie potrafi stworzyc podwaliny jakiejs strategii. Wcale przy tym nie udajac,ze wymysla proch.

Tacy jak Ty ukazuja falszywa alternatywe - albo Ci,(w tym przypadku Zarzad Wisly) albo nikt. Pomimo wszystkich glupot jakie ktos wyrabia.

Rzadko kto byl na poczatku przeciw Zarzadowi (ja tez nie). Ale w miare,jak lista glupot rosla,takze tych,za ktore poprzednie zarzady krytkowalismy,to trudno utrzymywac optymizm i udawac,ze ten Zarzad spelnia pokladane w nim nadzieje. I nie,nie chodzilo o brak pieniedzy,tylko wrecz przeciwnie - o szastanie nimi bez ladu i skladu i deklaracje bez pokrycia. Pisalem o tym - ze to sie odwroci przeciw nim.

Jeszcze raz cos glupiego i masz bana. Patrzac na lata jakie jestes na forum ufam,ze zanadto to Cie nie wzruszy,ale ja upieke 2 pieczenie na jednym ogniu - pozbede sie Twoich pseudoeksperckich postow sprzed oczu i udowodnie czesci forumowiczow,ze siwe wlosy uzytkownikow nie chronia od glupoty.

Pozdrawiam cieplo i serdecznie

Gdyby tacy jak Ty mnie denerwowali,to gdzie ja bym w zyciu doszedl

To zmeczenie belkotem po prostu. Przestan belkotac,strzelac zza wegla i wbijac szpilki. Nie tylko ty tak potrafisz.
Ostatnio edytowane przez wyar : 10.07.2018 o godz. 15:54.
You'll never know...
Odpowiedz cytując