Za stadion TS nie ma co obarczać bo to nie oni podpisali te z dupy wzięte umowy na wynajem.
Natomiat za rozegranie Carlitosa i w ogóle odwrót o 180 stopni jeśli chodzi o opcje hiszpańską,już raczej tak.
Uwielbiam południe Hiszpanii, byłem tam sporo razy , no jest bida, nie taka jak u nas ale jest. Jeśli oni , wyciągani z 3 lig okazali się za drodzy to ja już nic nie wiem.Bo ta wolta to chyba ze względów finansowych a nie sportowych, które robiliśmy na naszą miarę. Robiąc nawet nieraz wyniki, poparte dobrą grą jak Legia na wyjeździe czy tak samo sąsiadka, bo akurat to 2-1 u siebie kompletnie się nam nie należało.
Nie mam pojęcia dokąd to zmierza, oby nie 4 liga czy jeszcze gorzej co wieszczy znajomy który zdecydowanie bardziej siedzi w realiach niż ja.
A ten szantaż ze stadionem to są kompletne jaja, rozumiem że umów trzeba dotrzymywać, tylko to są złodziejskie kwoty, w porównaniu do innych klubów i trza pamiętać że mamy prezydenta który 'nigdy nie zejdzie na psy' i jak będzie chciał nas u.......ić to nas u.......i, albo będziemy zmuszeni posprzedawać wszystko by to spłacić.
Do tego zapowiada się najniższa frekwencja od dawien dawna, mimo iż karnety/bilety są tanie.
Ja teraz tylko czekam i czytam, pisać już nie zamierzam(chyba że coś realnie się zmieni) i pozdrawiam starych bywalców

JŻS!.