arti napisał(a):

Kibicowałem Wiśle na stadionie jak ciebie jeszcze na świecie nie było (jeśli data urodzenia w twoim profilu jest prawdziwa) więc różne czasy widziałem i nie pierd.l.
Przyznam - bolało mnie (serce, w dupie nie czułem zmian) przez jakiś czas jak Sarapata opowiadała jedno, a w niezrozumiały sposób stało się drugie. A dziś w GK c.d bzdur. Ale... niech se sławomiry biznesu robią jak chcą (ku twojej nieustającej radości i akceptacji).
A ty się napij melisy jak ci tak źle robi przeczytanie opinii innej od twojej, wydawało mi się, że trochę dojrzałeś odkąd byłeś moderatorem (wtedy to potrafiłeś dać do pieca za trzech), ale do tego niestety(?) dla ciebie jeszcze bardzo daleko.
|
Fakt, że jadę po bandzie kiedy stracę cierpliwość, jeżeli Cię to dotknęło to przepraszam. A tracę cierpliwość czytając w każdym temacie te same narzekania na rzeczy całkowicie niezależne od nas.
Ty uważasz że zarządzanie spółką która ma więcej długów niż aktywów jest proste, że jeżeli są wpadki i problemy to dlatego że "sławomiry biznesu" są u sterów - to nieprawda. Zastanów się do kogo i o co masz pretensje. Tak, gdyby nie TS to czekałaby nas czwarta liga w atmosferze skandalu z Meresińskim. Zastanowiłeś się dlaczego tylko TS był zainteresowany? Pomyślałeś o tym, że każdy kto tylko zajrzał w papiery od razu dziękował i wyłączał telefon?
Tak, uwierzyłeś że dalej będzie rak jak było ale winny jesteś sam sobie. Długi nie znikają.