Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2018, 16:12
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
To już dobrze wiemy, że jak ktoś nie wchodzi w tyłek zarządowi to jest tu niemile widziany, więc nie musisz się funky dodatkowo produkować. Najlepiej jakby każdy o innym zdaniu odszedł z forum, wtedy w piątkę czy szóstkę moglibyście sobie robić dobrze do woli i żyć w innym świecie. Ale punkt za zaczepkę, bo odpisałem
Problemem nie jest to, że masz inne zdanie. Forum byłoby nudne i bez sensu, gdybyśmy mieli takie samo zdanie na każdy temat.

Problemem jest to, że nie potrafisz racjonalnie i merytorycznie rozmawiać. Zarówno co do formy, bo najczęściej piszesz jak irytujący nastolatek (tanie ironizowanie, prowokacje, ad personam, wiele emotikon); jak i co do treści (siejesz tu defetyzm, kpisz, plujesz jadem, nie interesują cię argumenty). Czemu ma służyć wpisywanie mojego nicka w twój podpis na forum? W ten sposób chcesz ze mną i z innymi racjonalnie rozmawiać o Wiśle?

Jeszcze raz: nikt nie twierdzi, że obecny zarząd Wisły jest doskonały, ani nawet dobry. Jest taki, jaki jest. Ma swoje wady i zalety. Popełnia błędy. Wydaje idiotyczne oświadczenia, uprawia pr z gracją słonia, ale jednocześnie stara się o przetrwanie klubu w trudnych warunkach.

Ten skład osobowy, przynajmniej co do osoby p.p. Sarapaty, wynika ze stosunków własnościowych. Innymi słowy, innego właściciela i zarządu raczej mieć nie będziemy, więc trzeba im kibicować, jeśli kibicuje się Wiśle. Nieustanne kopanie w fundamenty Wisły (a TS jest teraz fundamentem Wisły, bo jako jedyny podmiot gwarantuje przetrwanie klubu) nie jest ani pożyteczne (jak wszyscy będziecie kopać, to jeszcze je skruszycie), ani mądre (nie szkoda nóg?).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując