|
Dla mnie mecz Francja-Belgi jest jak finał. Anglia i Chorwacja mnie nie przekonują i uważam, ze są słabszymi ekipami niż wcześniej wymienione.
A co do samego meczu Francja-Belgia to jakbym miał stawiać to bym postawił 1X2 hehe Nie mam pojęcia co się tutaj stanie. Z jednej strony mocna Francja, która jednak tych bramek potrafi stracić (4:3 z Argentyną), ktora w grupie pokazała niewiele i skończyła ją słabym meczem z Danią. No ale przód mają mocny, ten Mbappe w gazie. Ogólnie grają dobrze, widać, ze są silni, potrafią atakować. Z drugiej strony Belgia, która chyba w końcu dojrzała i może to być jej turniej. Po dobrej grze w grupie i postawieniu kropki nad i w meczu z Anglią przeszli męczarnie z Japonią i wlaściwie już żegnali się z turniejem ale pokazali w tym meczu jaja i dokonali czegoś niesamowitego wychodząc z 0:2 na 3:2. I to w sumie zrobili w 25 minut. Teraz pokonali Brazylię gdzie w pierwszej połowie zagrali świetnie, w drugiej Brazylia ich stłamsiła ale to tez nie było na taką skalę aby ich pokonać bo świetnie się Belgia broniła. Przód też mają mocny, wielkie chłopy, potrafią dominować w górze, strzelają dużo bramek.
Obie drużyny lubią strzelać, obie grają ofensywnie dlatego uważam, że obydwie w tym meczu bramkę zdobędą i jakoś mi umysł podpowiada, że Belgia przejdzie więc stawiam 2:1 dla Belgii. Ale tutaj nie zdziwi żaden wynik i na serio nie ma faworyta. Francja jest mocna i idzie po swoje ale Belgia tez już pokazała - eliminując Brazylię - że może wygrać z każdym.
Wychwaliłem te dwie drużyny i myślę, że zasłużenie, dlatego blado przy nich wypadają Anglicy, którzy robią swoje ale jak dla mnie w średnim stylu i Chorwaci, którzy z meczu na mecz słabną i nie przekonali tymi dwoma awansami po karnych. Także stawiam na finał Belgia i spokojnie myślę, że Anglia pokona już wymęczonych Chorwatów, 1 albo 2 do 0.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|