Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2018, 21:21
grosz napisał(a):Wyświetl post
Czuję sie ugodzony nożem w tył pleców transferem Carlitosa, zabrali go za prawie za darmo, upokarzając nas i do tego wychodzi teraz jeszcze na to ze trzeba trzymać kciuki za Legie w pucharach, żeby dostać wiecej kasy.
To za dużo jak na mnie, pani prezes i ten niemowa Dukat do dymisji, zbierzmy sie pod stadionem i wypad. Niech zarząd utworzy Kosa, Żuraw, Franek, albo Baszczu, oni by pasowali do obecnej koncepcji, a na pewno by nie dopuścili do takiej kompromitacji.
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu milcz. Sytuacja jest bardzo zła a Twoje poronione majaki w niczym nie pomagają. Serio.
TS ma odwołać swój zarząd kiedy waży się na szali przetrwanie klubu bo jakiś internetowy leming straszy że pojawi się pod klubem. Oczywiście Ty i ja wiemy że się nie pojawisz... No ale tak, cały zarząd do dymisji, a negocjacje z miastem niech prowadzą byli piłkarze. Negocjacje od których zależy przetrwanie sekcji piłkarskiej.

Pisząc o poronionych majakach nie użyłem przenośni ani nawet nie byłem złośliwy. Jest to najbardziej niedorobiony post od czasu kiedy Konrad. zasugerował żeby w spółce obracającej milionami złotych w zarządzie siedzieli ludzie po studiach, bo będą mniej od niego zarabiać (a nawet dopłacać!) dzięki czeemu nie będzie miał bólu dupy. Proponuję zastanowić się nad sobą...

Nawet nie doszedłem do tego że zarząd jest TS-u i gówno masz w tej kwestii do powiedzenia bo to nie najważniejsza sprawa. Nie róbmy komedi z pogrzebu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2018 o godz. 21:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując