Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2018, 23:16
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ja zaraz Ci odpowiem tylko czekam az ty najpeirw odpowiesz na zadane przez mnie pytanie powyzej...
Ale, chyba odpisałem? Jeżeli nie, to sorry, nie zrozumieliśmy się. Pytasz mnie, jakie okoliczności zmusiły Wisłę do sprzedaży Carlitosa? Nie wiem, skąd mam wiedzieć. Jest kilka prawdopodobnych hipotez: kombinowaliśmy z ratą za stadion, stadionem alternatywnym, potrzebowaliśmy tych pieniędzy na inne zobowiązania, chcieliśmy ocalić z tego transferu, ile się dało wobec potencjalnego sporu i odejścia zawodnika za pół roku/rok za jeszcze mniejsze pieniądze/darmo.

Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Aha czyli wg Twojego wielkiego doświadczenia w pisaniu kontraktów sportowych kontrakt był zgodny z prawem t.tylko że coś zjebano.Kolego jeśli coś zjebano w kontrakcie to jest to kontrakt nie ważny czyli de facto nie zgodny z prawem.
To jest tak głupie, że ja tego nawet nie będę komentował.

_____

Nie chcę być traktowany jako adwokat zarządu. Nie mam z tymi ludźmi nic wspólnego, razi mnie wiele ich zachowań i polityka kadrowa. Ale krytyka powinna być uzasadniona i odpowiednia (proporcjonalna) do popełnionych błędów. Trzeba też na sprawę patrzeć całościowo. Jeśli nie oni, to pewnie nikt, chyba że TS nagle zmieni władze.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując