Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2018, 14:07
tomaso napisał(a):Wyświetl post
w obecnej sytuacji Klub powinien się wytłumaczyć - liczą na to że kibice przyjdą będą płacić i o nic nie pytać ? znajdą innych ? są od kibiców uzależnieni - bez nich mogą gasić światło. Nieudolni pracownicy zmieniali się równie często jak nieudolni piłkarze a Klub istniał. U nas sytuacja jest chora bo jak prezes SSA może być rozliczany przez prezesa TS ? Sama sobie pisze sprawozdania? długi rosną , dziwna polityka kadrowa (kokoszka ,surma) , stowarzyszenie zamiast żądać wyjaśnień milczy, dziwi mnie tylko że Arek firmuje to swoim nazwiskiem.
Nie wiem ile razy trzeba powtarzać, Wisła Kraków SA, nie Wisła Kraków SSA tak jest od 11 lat.

czaro napisał(a):Wyświetl post
Mój Boże.

1) Dlaczego zasługujesz na to, aby zarząd cokolwiek tłumaczył na Twoje żądanie? Będzie miał plan do przedstawienia wszystkim kibicom, a jego przedstawienie będzie wpisywało się w politykę zarządzania, to przedstawi.
2) Jaki jest związek sytuacji finansowej klubu, który ma zobowiązania i niskie wpływy ze związkiem finansowym klubu, z którego próbowano w krótkim czasie wyprowadzić pieniądze? Sugerujesz, że Sarapata i Dukat popełnili przestępstwo lub działali na niekorzyść spółki?
Jeżeli prawdą jest, że Carillo dostawał 100 tys miesięcznie, a wszystko wskazuje na to, że tak było, można chyba to uznać za działanie na szkodę spółki, bo zgodzili się na jego żądania finansowe, mają świadomość jaka jest sytuacja finansowa Wisły.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując