tomaso napisał(a):

|
w obecnej sytuacji Klub powinien się wytłumaczyć - liczą na to że kibice przyjdą będą płacić i o nic nie pytać ? znajdą innych ? są od kibiców uzależnieni - bez nich mogą gasić światło. Nieudolni pracownicy zmieniali się równie często jak nieudolni piłkarze a Klub istniał. U nas sytuacja jest chora bo jak prezes SSA może być rozliczany przez prezesa TS ? Sama sobie pisze sprawozdania? długi rosną , dziwna polityka kadrowa (kokoszka ,surma) , stowarzyszenie zamiast żądać wyjaśnień milczy, dziwi mnie tylko że Arek firmuje to swoim nazwiskiem.
|
Nie wiem ile razy trzeba powtarzać, Wisła Kraków SA, nie Wisła Kraków SSA tak jest od 11 lat.
czaro napisał(a):

Mój Boże.
1) Dlaczego zasługujesz na to, aby zarząd cokolwiek tłumaczył na Twoje żądanie? Będzie miał plan do przedstawienia wszystkim kibicom, a jego przedstawienie będzie wpisywało się w politykę zarządzania, to przedstawi.
2) Jaki jest związek sytuacji finansowej klubu, który ma zobowiązania i niskie wpływy ze związkiem finansowym klubu, z którego próbowano w krótkim czasie wyprowadzić pieniądze? Sugerujesz, że Sarapata i Dukat popełnili przestępstwo lub działali na niekorzyść spółki?
|
Jeżeli prawdą jest, że Carillo dostawał 100 tys miesięcznie, a wszystko wskazuje na to, że tak było, można chyba to uznać za działanie na szkodę spółki, bo zgodzili się na jego żądania finansowe, mają świadomość jaka jest sytuacja finansowa Wisły.